I tak to bývá...
Anotace: ... pár veršů o tom, jak to chodí nejen mezi přáteli...
Světem se ploužíme,
dva spolu či v samotě,
o co, že jde v životě,
málokdy tušíme.
Láska nám křídla dává,
přátelstvá zas oporu,
snad proto zamilovaný létává,
navzdor překážkám a odporu.
Přítelem jsi pro mě Ty,
říkám otevřeně,
neděláváš drahoty,
dýcháš vedle mě.
Přečteno 513x
Tipy 5
Poslední tipující: BARBYE, Teereezkka, jesterka, JR
Komentáře (2)
Komentujících (2)