Anotace: (20.2.2009)
líbí se mi to :)
Připomněl jsi mi, co se mi líbilo v knížce Devět bran - o chasidských židech - oni při modlitbách mluvili přímo k Bohu jako k "seberovnému" a bylo pro ně normální Mu i vynadat, nebo s ním nahlas v modlitbě smlouvat. Bylo to tak lidské ...
A k té "nenávisti" - bacha, je to jen jiná forma závislosti resp. lpění ...
26.02.2009 20:16:00 | Romana Šamanka Ladyloba