Trochu mimo
Co jsem jen já
a co je zbytek
v nádvoří
jako z modrých nitek
spředený žár,
co po dvou zháší
vzpomínek pár
- a listy vznáší
se jistě touhou
namlouvanou -
však do úsvitu
stěží vzplanou
ty kruhy, tlící na hladině,
tajený šepot v šeru síně
a v nářku,
plném divých kytek,
hledám, co já
a co je zbytek ...
Přečteno 278x
Tipy 13
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Ariella13, Demedalex, shakespeares, hanele m., kroužek, sophia92, kikis, Jana M.
Komentáře (6)
Komentujících (6)