Liter.cz
Každý zde bláhově sní o své výjmečnosti,
a přitom ví že je stejný jako druzí.
Jeden egoista, druhý srab, třetí utopený v ubohosti,
čtvrtý je kriticky ke všem drzý.
Však spojuje nás liter,
co dává ze žil pít.
On je pravý přítel,
kterým by každý chtěl být.
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: slečna.závist, Kapka, Norma, WAYWARD, Spadlá z nebe
Komentáře (3)
Komentujících (3)