Maják vzlyků
Anotace: hledíš do dálek oceánu a srdcem jsi uprostřed souše
dnes opět sílí maják vzlyků
zbloudilý v ranní mlze skel
nese mě do chřtánu atlantiku
v přílivu stříbra zrcadel
do ráhen mojí plachetnice
zadřená stůně mořská sůl
vlna má nejde domů více
osud ji za horizont odnesl
buď bez obav, smrt nebolí
jaká čest rozbít břehy pompejí
s tvou láskou chci jít napoly
a mojí touhou sloužit naději
v meandrech vysněného smíchu
milovat budu tě bez ostychu
ag©jordan
www.bloguje.cz/blogy/agjordan
Komentáře (0)