Tanec do rána
Tančím jak o život, mně vládne
rytmus, poznávám řeč těla
Čajové svíce, víno v poháru
všechno je jak jsem chtěla
A bosá vířím mezi růžemi
ty trny dnes mě neporaní
Hlava v oblacích tělo na zemi
vždyť náruč tvá mě chrání
Na bílém ubruse převrácená číše
rudé víno do země se vpíjí
Je ráno – čas návratu z říše
té lásky, která nepomíjí
Přečteno 307x
Tipy 21
Poslední tipující: jedam, zlomeny srdce, NikitaNikaT., kikis, Kapka, Radek.oslov.Šafárik, fab four, Skalsky Pavel, labuť, enigman, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)