Nevolnost
*Svolnost – Rovnost - Sesterství*
Jsem Hledač pravdy,
služebník nesmrtelnosti,
k životu stavím se zády,
zakrňují mé mladé kosti.
Našel jsem svou známku,
prosím jen ať je černá,
nebylo mi to dáno do vínku,
známka je to mnohobarevná.
Jsem andělem v rozbouřeném moři,
taktéž ďáblem v poklidném kraji,
můj oheň již brzy dohoří,
odejdu nebo se dostanu k ráji.
V tomhle světě člověk není
nikde svobodný
Chci zpět, vystoupil jsem
ve špatném vesmíru
Není tu snad člověka,
jenž je mi podobný
Jsem jen záplatou, která
zaplácne bezvýznamnou díru.
*Nevolnost – Ztracenost - Protestanství*
Přečteno 271x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, jedam, lucajda89, Veronikass, Lilly Lightová
Komentáře (3)
Komentujících (3)