ale ale bráško, já pořád věřím, dej a bude ti dáno, třebas je to jen naivní výmysl jedné Sunny, ale třebas v sobětaky nosím kus pravdy:o)
10.10.2005 18:34:00 | Sunny
Vidíš, jak stačí nadřeknutí
a Liter hned má nápady,
ono to dneska přesně stejně platí
vtloukat nám blbiny do hlavy.
10.10.2005 12:47:00 | Beáta
Ba, ba
Utáhnout šrouby,
nasadit klapky,
ždímat ty trouby
do poslední kapky...
to je návod i dnešních socipánů
10.10.2005 12:21:00 | Enšpígl
Krtica s Hančí napsaly přesně to, co mě taky napadlo...
Současná verze by se mohla jmenovat třeba "Občané".
10.10.2005 11:09:00 | Mourek