tichá je noc
co pro někoho pláče..
tichý je den
když jsme smutní..
tiché je raní ptáče..
a nejhorší..
je ticho absolutní..
i když..ticho je i krásné..
tichá je láska
když se na nás dívá
tichý je dotek
plná něhy
tiché je pohlazení
každý jej rád mívá
a nejlepší
je tiché, štastné snění .o)
28.02.2009 09:26:00 | Bean