Bdiem
Anotace: Noc, tma, večer pre mňa vždy bude mať to fascinujúce čaro.
pieskové zrnká
neúprosne dopadajú
na dno hodín
bez bolesti
bosá po črepoch vázy
chodím
závesy ladne
tancujú v hudbe
nočného vánku
uboľaná duša nevie
zabudnúť na údery osudu
a poddať sa spánku
studené paplóny v izbe...
horúci vzduch vystriedal
chlad
ak budeš synom
noci, tá ti veľké
tajomstvo môže dať
za oknami sa rozprestiera
nemilosrdný svet
anonymných tvári a očí
izba,zem, ty...
všetko sa odrazu točí.
noc ťa ovláda neznámou silou
a pomaly na teba padá únava
ďaleký mesiac na oblohe
sa do oblakov ponára
vinné duše sa zahalili do rúška
pokoja
a brány neznámeho sveta sa na ďaľšie ráno
opäť otvoria
Přečteno 306x
Tipy 25
Poslední tipující: Holis, Alasea, tvoje líčko. ale můj ďolíček, enigman, kikis, Paulín, V.N.Losinský, jedam, Lilly Lightová, Giginka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)