Co teď?
Anotace: myslete si co chcete
nestalo se toho mnoho
to fakt ne
však stačilo to
to ono
že k čemu?
k čemu stačilo to?
vždyť spadlo slunce
copak nevidíte?
vše je smutné
a vy se tu veselíte
dle vás nic nestalo se
ale co když ano?
co když pletete se?
co když svět hoří
vše temné je
a nic není...
chce se mi řvát a křičet
nic není!!!
nikde
ani tam ne
žádná barva
žadný jas
nic prostě
děje se to zas a zas
a vy jdete dál
jedno vám to
proč starat se že?
proč trápit se
a mučit
jedno každému
každé
mě netýká se
ten požár
ta zkáza
tohle celé bla
běžte doprdele.
co teď
a co potom?
to vážně vidím sama?
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: lucajda89, Verena
Komentáře (0)