Kus pro cirkus
Tatatatatatatatatatatatatatatatatatata...
Cválá kůň
kolem dokola
v cirkuse
a opička s fezem
mlátí do bubnu
hlava nehlava.
A jinde
jiné opičky
s chechtavými úsměvy
válí slunce.
Roluje se strašně snadno,
jen se při tom upatlají tlapky.
A jinde
jiní koně
žerou cukr.
/napsáno za zvuků slisovaného pozounu/
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., enigman, kikis
Komentáře (2)
Komentujících (2)