kdo ví co strácejí
Poslední polibek
věčné loučení
zprava o zrození
spousta zbytečností
Jak se říká láskám
co odcházejí
a kde jí hledám
kdo ví kde bloudějí
a kde Jsou...
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, lucajda89
Komentáře (1)
Komentujících (1)