Motýli na střeše
Anotace: a tak vzlétli motýli a ztěžká křídla lapila hvězdný prach do svých per ...
Mlčky pozorují svět
mhouří do slunce laskavá tykadla
nic není tu a nic není tam
svobodu závidí jim tak tiše
zvedají ztěžklá křídla
pohledy prázdný vrhají stíny všedních dnů
chtějí vzlétnout
pohledem letmo zavadí o plechovou římsu
krůpěje strnulých rán
smyslně halí jejich rozpálená těla
strmý pád
brzdná dráha světelných let
pád do neznáma
křídla zlámaná vznešeně nesou
bodá v zádech nůž
pálí sladká slovíčka
setřít vzpomínky z tykadel
vrací se zpět
mlčky sedí a pozorují svět
motýli na střeše.
Přečteno 271x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Lilly Lightová, kikis
Komentáře (3)
Komentujících (3)