Tanec...
Anotace: Valčík nebo tango?
Já tančím mezi kapkami deště,
pozoruješ můj ladný krok?
Podej mi ruku naposled – ještě,
vždyť tančili jsme spolu rok.
Ty držel jsi mě v náručí
a líbal jsi mé rty.
Tak kdo se za to zaručí?
Kdo splní moje sny?
Pojď, protancujem‘ celou noc,
jen ještě jednou, naposled.
Já vážně chci to hrozně moc,
tak roztančeme tenhle svět.
Přečteno 373x
Tipy 31
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Zpátky, Kozoroh 1, Agniezka, Anita Buchtová, Marfuša, Kubino 2, Iwushak..., lexus, Vlk v rouše, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)