Básníkovi
Anotace: vyznání, povzbuzení - dávnému kamarádovi - ale nejen jemu - všem, kdo píšou a dávají do toho kus sebe
Tvé verše jsou jak dravá řeka,
strhují do hlubiny snění.
Čtu je poprvé, podruhé, podesáté,
u mě nedojdou zapomnění.
Vím, jsou určeny tvým láskám.
Prozradí o Tobě mnoho.
Možná to znám,
je to smutek a touha,
lítost, že něco skončilo,
snaha udržet v paměti
co možná nejvíce detailů.
Je to jak příval letního deště,
krásná slabost,
kdy chceš křičet "ještě"!
Víš, že nejkrásnější jsou právě
chvíle, co se nevrací.
Rychle je zvěčni, namaluj, zapiš,
nebo se poztrácí
jak roztržená šňůra perel v trávě.
Přečteno 390x
Tipy 22
Poslední tipující: Tacca, kikis, jita.1965, BArBArKO, 5thelement, enigman, Zasr. romantik, hanele m., WAYWARD, Radek.oslov.Šafárik, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)