úplně skvělá manifestace útoku nevědomí do života jednotlivce. Konečně člověk tak může nahlídnout, co je vlastně zač.
jelikož se to objevuje v několika tvých básních,. vypadá to na dlouhodobý stav - to je super, z toho se něco dobrýho narodí !!!
26.03.2010 16:25:00 | dead-head