Anotace: (12.12.2008) (když jsem jel od Vody dom)
I se špatnýma kartama se dá hrát dobrá hra..
pokud jsi na dně...můžeš už jen stoupat...
človíčku...věř, že svojí existencí těšíš víc lidí než si myslíš...a je spousta lidí, kteří by pro tvůj úsměv udělali cokoli na světě:-)
usměj se...a vzlétni:-)
09.03.2009 16:50:00 | Lady Carmila
Každy raz za čas jednou myšlenkou skomírá, ovšem ta pozitivní (v krásu života) Tě podpírá. A i když ji člověk občas nevidí, stále tam je, jen sundat černé brýle.
ST
02.03.2009 19:55:00 | Certain Expiry
bolavá
prosím, neztrácej naději
a vzdoruj ďáblovi nejen kvůli rodičum
ale hlavně kvůli sobě ...
28.02.2009 11:20:00 | Romana Šamanka Ladyloba