Kytička
Anotace: Na louce rozkvetla...
Na louce rozkvetla
kytička malinká.
Znamená lásku,
čistou a něžnou.
Až někdo půjde,
kytku utrhne,
dostane tím lásku
jen do svých rukou.
Na louce kvetou
ještě tady jsou,
další kytičky
pro všechny lidičky.
Utrhni si také,
ať lásky máš hodně.
Však je jí potřeba,
jako vzduchu a vody.
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Lilly Lightová, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (5)
Komentujících (5)