Anotace: Všem přeji zdravíčko a v duši sluníčko ... (i venku) :)
Uzdravíš se a to jistě
i když se teď nemoc drží jako klíště.
Zítra Ti už lépe bude
však víš sama.
Přeji Ti víc síly.
01.03.2009 13:03:00 | Paulín
Přeju ti hodně štěstí a hlavně sil, zlatí. Musíš se držet, jsi silná!
28.02.2009 11:16:00 | Andělskými perutěmi chráněna
Každá nemoc je potvora,jednu takovou příšeru znám.
Musíme se holka držet...
A myslet jen na to pěkný.
28.02.2009 11:07:00 | Květka Š.