vdiečan
V kvádru
v modrý kravatě
řekl jsem holce
ve zlatě
o tanec plouživý
ona na to řekla mi
jestli nejsem přihřátý
a jestli nechci do tlamy
takhle vo půl devátý
bydlím sice na vesnici
a k módě nemám na blízko
teď vím že holka s naušnicí
může být i chlapisko.
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: Mario de Janiero, Mademoiselle Drea
Komentáře (1)
Komentujících (1)