Leť..
Prečo svojsky žiť
nemám kedy?
kedy som žil tak
naposledy?
stále ma čosi
kamsi ženie
sáče zozadu, spredu
bdenie
v ňom pre snov striebro
stlčú ma tu
nemám vzťah
k mačaciemu zlatu
svieť do snov, Mesiac
tam som doma
strhli mi krídla
- doparoma
nač sú ti?
pravý anjel nie si
nakladačka ťa
zo snov vzkriesi
dve, tri do zubov
sprava, zľava
k tomu zdarma
rehotu salva
to abys mohol
sladšie snívať
odnechce sa ti
z Luny kývať
na pozdrav
triezvym kámom dolu
rátač hviezd
skončil si u stolu..
vzdor tomu vzlietnem
aj bez krídel
(takýto ´prípad´
svet nevidel)
s krvou pod nosom
podliatinami
cúg nahor silnie
dobre známy
prúdom kĺže
mi o dve uši
som v snách
tie zemská tiaž
nezruší
chceš? objím ma
a zavri oči
tisíc a jeden
sen neskončí
eskončí
skončí
končí
ončí
nčí
čí
íííííííííííí..
.. pí pí pí
(spojenie so Zemou je prerušené)
Přečteno 303x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, enigman, sophia92, LucQa, labuť, Lota, Verena, jedam, Hesiona-Essylt, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)