Jen tak si brnkám
Jen tak si brnkám
a poslouchám
bicí kdesi u žaludku.
Zmocněná
kouzlem strun
přemýšlím.
Nad chybami, kterých jsem se vyvarovala,
i když to třeba chyby být nemusely...
Jen tak si brnkám
a poslouchám
bláznivé kosy.
Ve smokingu
nečekali
na večerní soiré.
A začli hrát...
Tydlidá.
Jen tak si brnkám
a zkouším
s nimi ladit.
Zatím to je skoro
jako Pavlova
houslová trhačka uší.
Přemýšlím,
jestli ti kosi
taky slyší ultrazvuk.
Vrz. Vrz.
Brnk. Brnk.
Tydlidá.
Jen tak si brnkám
a trémoluju slova.
Na hmatníku si kontroluji tep.
Slyším ho.
Tydlidá.
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)