Anotace: mistr svého řemesla vám dokáže zprostředkovat nádheru u které se tají dech, vtáhne vás do děje tak , že se z neučastněného pozorovatele stáváte součástí děje...
Sbírka: Vzpomeň, i když mrak je na nebi, Slunce za ním svítí.
Krasne napsano a take pravdive... pani herci vymiraji a je to velika skoda.
01.03.2009 18:30:00 | carodejka
to muže trapit každého
když se ohledné
a vidí usměv v tvaři
je v tom něco krásneho?
svět si září
nezapomíná
/tak to vidím já/
28.02.2009 15:17:00 | Radek.oslov.Šafárik