Kdo jsme?
Anotace: ///GENERACE ŠPÍNY, GENERACE HŘÍCHU///
Nejsme děti a nejsme ani dospělý
tak kdo jsme a kam vlastně jdeme
vrháme se od postele k posteli
a život se nám ustavičně směje
času máme tři písečné duny
a strach ze stáří nám oblizuje kotníky
svá zklamání měříme rovnou na tuny
a hřejeme se vášnivými dotyky
nikdo nás neposlouchá, tak řveme od ticha
a hrajem si na drsný podrazáky
každá růže léty usychá
mladé chyby už nevrátíme zpátky
tak kdo jsme a kam vlastně jdeme
/mládí bez rozumu
/stáří bez naděje ... ?
co se s námi děje?
kam jdeme? a co chceme?
Přečteno 339x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Fade_to_black
Komentáře (0)