Básnířka
Anotace: spí básnířka snad spí
Pohozená jen letmo
spí snad spí
ne a ne se vzbudit
básnířka rýmy spřádá
vlna o vlnu se něžně opírá
a básnířka spí
spí víčka sklopená
a ani nedutá
pohozená jen letmo
spí básnířka snad spí
Přečteno 438x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., jedam, tooc, Markéta Hl.
Komentáře (3)
Komentujících (3)