Těžkej případ
Anotace: Tak jsem vyřešil slabou chvilku...
Rodiče mě nechápou
holky mě nechtějí
na školu jsem blbý
a na práci ještě blbější
co jsem kurva za produkt?
Co jsem to za zmetka?
Jsem snad opak všeho dobrého?
Vožeru se vožeru!
Přečteno 254x
Tipy 3
Poslední tipující: Kalicka.ja, Mario de Janiero
Komentáře (1)
Komentujících (1)