O víně.....A o nás?
Víno, nalej nám víno
Víc, ještě víc
Jedna lahev prázdná
Druhá
Třetí hned s ní
A v ústech vyschlo
........pořád nic
Hoří nová cigareta
Bílá s modrým dýmem
A my?
Ležíme opilí
červeným vínem
Přečteno 298x
Tipy 8
Poslední tipující: abcabcabc, Zasr. romantik, Flamy, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)