Aurora: Pche, pořád sebou nosím svůj kapesní hasicí přístroj - jsi nahraná!
05.03.2009 11:18:00 | Allainila
Mě tahle báseň přinesla jisté ponaučení...pro jistotu tě o praktikách z chemie nebudu pouštět ke kahanu. 8-)
03.03.2009 13:59:00 | Allainila
Jejda,to mi nastolilo otázku co si budu myslet o sobě až mi bude čtyřicet.Ano odpouštět je jedna z nejtěžších věcí...i když asi nejlepších:)
01.03.2009 19:08:00 | Aurora.
Chapu Te a to velmi... ale ver ze daleko lepsi je odpustit, je to takova satisfakce... tim davas najevo jak mas velke srdce a ducha. Krasne jsi vse v basni uprimne vykreslila ano v tom veku to tak asi mlady clovek citi.
01.03.2009 18:26:00 | carodejka
lidé přehlíží z nevědomosti nebo úmyslně.. myslím, že jde o úmysl nebo lhostejnost.. netrap se, věřím, že najdeš v sobě sílu to zvládnout
28.02.2009 21:35:00 | Petbab