Už fakt nevím
Už doopravdy nevím,
o čem mám psát.
Je to těžké, to vám povím.
Co nového vám se sebe dát.
Už i já jsem toho napsal tolik,
že se i často opakuji.
Takových nás je víc, to každý ví.
Literatur a všeho, už tu bylo tolik.
Těžko tedy po mě chcete originalitu.
Měli bychom se dostat do jiného vesmíru.
Kde to ještě není tolik prozkoumané,
kde budeme moci psát věci nové.
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: Iwushak...
Komentáře (0)