Myšlenky plynou
Noční snění,
lecos mění,
noční bdění,
bez zardění.
Myšlenky hříšné,
představy smělé,
sny nezištné,
touhy osamělé.
Vidiny slasti,
srdce v pasti,
na bolest masti,
všeho dosti.
Brouzdat myslí,
tam i zpět
a člověk zjistí
jak krásný je tento svět.
Přečteno 522x
Tipy 11
Poslední tipující: NikitaNikaT., jita.1965, kikis, děda cestovatel, Kars, labuť, Psavec, jedam, Demedalex
Komentáře (2)
Komentujících (2)