Nevinnost pro otce

Nevinnost pro otce

Anotace: Stává se to celý život, někdo ztrácí přátele, někdo práci, jiný zase sny, já ztratila to nejdůležitější v mém životě svého otce - mého přítele, můj vzor

Jako dítě v kolébce,
jako motýl na louce,
jako smích od srdce,
jako pohlazení po ruce,
jako upřimný pohled,
jako moje oběť
Všechno a jediné co jsem kdy měla,
ale dnes už bych to nepoznala
Tahle nevinnost je nádherná
....prosím neodcházej
je opravdová
....prosím neodcházej
je jedinečná
....prosím neodcházej
Ne dnes, možná zítra budu připravená,
ještě říct ti toho tolik mi zbývá
Ne dnes,zítra to můžu změnit,
sebe, tebe a všechny šťastné učinit
Vím nejsem připravená žít bez tebe,
je to jako nemít nad sebou nebe
Už se blíží středa, tak se snaž,
nenechávej mě trápit zas!
Středa už přišla, nevyslechl si mě,
zůstala jsem sama v tomto domě
Tahle rána se nikdy nezacelí,
sama a prázdná už zůstanu navždy
Autor mape, 28.02.2009
Přečteno 333x
Tipy 4
Poslední tipující: Mystique, Demedalex, Maro Deives
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

znám to

28.02.2009 23:48:00 | Maro Deives

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí