Krása těla ,versus krása duše
Anotace: kdo z těch dvou vyhrává?
Tělo je schránka,co vše drží
mladé zůstává sotva stěží.
Svěžest křivek,pevná prsa
odvádí muže někam na nebesa.
Stačí dát dar života
a tišit žízeň dítek prsy
tu krása značně klopýtá
a v nenávratnu je kdesi.
Duše je stálá,svěží
tu neseme si do životů dalších,
není tam krásek
ani lidí starších.
V duši je tištěna
kniha života a služeb
toť naše jistina
jednou snad vyplnění všech našich tužeb.
Přečteno 426x
Tipy 20
Poslední tipující: Divoženka1, 4LJFilip, Stoneman, Holis, Seanko, BArBArKO, enigman, jedam, floreciente, lucajda89, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)