Anotace: Patří Vám
určitě se lověk nemusí omlouvat za svoje pocity, co mu jde od srdíčka..je to krásně napsaný..
01.03.2009 15:50:00 | malý lachtánek
Určitě se neomlouvej a co mi tam sedí ... láska dle prastarého popisu ... přesně tak to cítím z této básně ...
01.03.2009 12:46:00 | toužím.jít.dál
Vím,že je to asi nic neříkající,ale je to osobní záležitost,tak mne prosím všichni omluvte.
01.03.2009 10:45:00 | prostěholka