Čas zázraků
Andělská křídla hladí tě po tváři,
lucerna v srdci, jasně ti zazáří.
Třpyt nočních hvězd tiše ti ševelí,
hlas tvého nitra hlasitě zavelí.
Teď je ten správný všech tajů čas,
až zítra půjdeš spát, nastane zas.
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: ARNOKULT, Pelican
Komentáře (1)
Komentujících (1)