Každý si sny schováváme jinam
Anotace: Kafe, sen, kokosový voňavky a moje opilecká demence
Spousta kafe,
a taky kokosových voňavek,
schovat sen do ponožky a klíč od bytu hodit z okna.
A doufat, že ho najde nejaký princ.
Půjde nahoru po schodech, i když nebude vědět kam.
Stejně je to jen sen, schovanej do ponožky.
Klíčkem hozeným z okna objeví spoustu kafe a když půjde dál i kokosových voňavek.
A třeba mezi tím bordelem najde i mě,
a nebo taky ne.
Stejně je to jen sen..schovanej do ponožky
Přečteno 357x
Tipy 4
Poslední tipující: Sladkalu, Holis, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)