Básnířství
Anotace: co to je...? pro jednoho přítele.
Myslíš na mě občas?
I míň než já na Tebe.
Chtěla jsem Ti
napsat báseň, ale
verše mi lezou
do hlavy bez rýmů.
Chtěla jsem napsat
básně o všem, ale
já vlastně pověsila
básnířství na hřebík.
Já vlastně pověsila
na hřebík celý svět.
(I ten podělanej internet.)
A vydržela jsem
to týden. S bídou.
***
Myslíš na mě občas?
Klidně i míň
než já na Tebe...
Přečteno 351x
Tipy 17
Poslední tipující: Holis, enigman, fialová, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Vlk v rouše, Mario de Janiero, ziriant, labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)