Buď happy
Buď happy,
když jsi sám.
Buď happy,
když s tebou si povídám.
Nejsi happy,
nejsem já,
to snad vždy se
poznat dá.
A když ne,
tak nezoufej,
happy ksichtík si zkoušej.
Přečteno 524x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)