horizont událostí
Anotace: horizont událostí
po hvězdách vandruji
a jejich záře
já za to děkuji
mi cejchuje tváře
v zrcadle času kdykoli
ve vráskách čtu jak v kalendáři
to poznání nebolí
ty hvězdy dál tam září
zametou hvězdný prach
i dogmata naší víry
jen někdy mám trochu strach
že pohltí nás černé díry
a zlomyslnou taškařicí
z obrů se stanou trpaslíci
na horizontu události
každý protne stejnou tečnu
ať je to či není k zlosti
vše sjednotí se v nekonečnu
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)