Smutkem ztracená úcta
Se zatnutou pěstí,
pod nebem kýmsi zhasnutým,
se smutkem v žilách,
bez úcty své,
srdce pukajíc,
slova zavrhl a cit jej ovládá,
však strach ze sebe sama,
s člověkem zamává.
Přečteno 356x
Tipy 5
Poslední tipující: Patrik Mališ, ilona, Kapka, Jamesow
Komentáře (2)
Komentujících (2)