kousky dusi
uz svita
chovas se pasivne
rozlisujes jen na pravdu
a mlceni.
me obklopuje vsechna minulost
lezu z postele do postele
kradu lidem myslenky
a pak si z nich delam svuj
dokonale nedokonalej
svet
plnej bolesti
a krasy.
na stene par fotek
svyho mizernyho zivota
poskladany
na zaklade
a s o c i a c e
dnes mi nelzi
brezen byl nas mesic
a pro tebe to vubec nic
neznamena.
ja se s tim neumim
smirit.
vsechno kolem se toci
sedim uprostred velky mistnosti
na zdech visej
kousky dusi
ktery me pozorujou.
.
uz svita
/šžíéšžéšýéžášýžáýšžé/
Přečteno 344x
Tipy 4
Poslední tipující: mattoni.uz.neni, Maro Deives, lucajda89
Komentáře (2)
Komentujících (2)