Beze slov
Zůstań tu semnou
a beze slov, namaluj na dlaň úsměvy,
lehni si vedle a beze slov,
spočítej hvězdy na neby.
Budeme tiše poslouchat,
jak vítr zpívá
a beze slov
dívat se jak se stmívá.
Pak beze slov
řeknu ti
jak moc tě mám rád
a myslím to vážně ,
zkus mě tak brát.
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: Lady L, Norma, Emma Kulíková
Komentáře (3)
Komentujících (2)