Smrt
Anotace: Smrt asi každej se s ní setkal a asi každej ji vidí jinak...někdo jako vysvobození a někdo jako trest ale co opravdu je?
Skrývá v sobě víc než bys řekl
Strašidelnější než kniha cos četl
Skrývá spousty vášně
Jediná to s Tebou myslí vážně
Možná až příliš moc
V jejím náručí nerozeznáš ode dne noc
Její náručí je chladné ale plné lásky
Bez žádné přetvářky,naprosto bez masky
Jen prostá láska na věčnost
Jen smrt a její sladká něžnost
Přečteno 302x
Tipy 6
Poslední tipující: Ziky, Iwushak..., Mbonita, Kapka, Mystique
Komentáře (2)
Komentujících (2)