Abstraktní malíř
Anotace: ..když štětec nedotkne se plátna
Když nocí se vše utíší
a ocitám se sám,
nastolím temné zátiší,
které v sobě nosívám
Představivost jako plátno,
myšlenky jsou štětcem,
hřích se mění na posvátno
a já se stávám světcem
Bezbřehé tahy různých barev,
motýlích křídel co vylíhnou se z larev,
abstraktních věcí,
hmatných iluzí,
bezzámkových klecí,
neživých haluzí
Přec malířem být nemusím,
však vidím to tak jasně,
když jeho práci okusím,
je mi příjemně a krásně
Přečteno 366x
Tipy 14
Poslední tipující: Lea Aura, NikitaNikaT., Isobel, Holis, kikis, labuť, Mbonita, Mario de Janiero, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)