ST a to proto že je to drsné a jiné...prostě jiné..snad originální by se dalo říci:-)
03.03.2009 10:37:00 | Lady Carmila
Nejtěžší je napsat komentář k básni, která zaujme natolik, že člověka napadne hned tisíc věcí najednou a uvažuje co dřív(tedy aspoň u mě to tak je)...tohle je další z těch diamantů v mých očích :o)
02.03.2009 14:32:00 | kikis
jinak mi to pripomina tarotovu kartu - XII viselec (napr. crowleyho tarot)
Klíčová slova: Strnulost; ukončení přežité situace nebo vztahu; pouštění, vzdávání se, odevzdanost; učení se vidět novým způsobem; nutnost prolomení starých stereotypů.
02.03.2009 07:16:00 | Romana Šamanka Ladyloba