Pro M99
Anotace: pro kamarádku... :-)))
Ďolíčky ve tvářích
a na rtech smích.
Oči barvy studánky
díblíka vidím v nich.
Životem zkoušená
dál za světlem jdeš.
Bez podrazů osudu
jen tak žít si chceš.
Na lichotky nezvyklá
prý kdo by ti je psal.
Polibek dal na líčko
dlaň tvou do svých vzal.
Na plesech netančíš
,,pogo“ je tvůj svět.
K svátku kytici nepřijmeš
lituješ ten živý květ.
Drahé kovy nemusíš
make up je ti cizí.
Studentská pečeť stačí
a z čela smutek zmizí.
Kdo důvěru tvou získá
má i k tvé duši klíč.
Kdo jedinkrát zklame
navždy odeslán je pryč.
Jsi tak překrásně divná
jak jinak to říct mám.
Objevena znenadání
jsem rád že tě znám…
Přečteno 497x
Tipy 17
Poslední tipující: tato22, Agniezka, NikitaNikaT., carodejka, fuu, jedam, BArBArKO, Majdi, Kett, maranika, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)