Básničky
Anotace: pro všechny poetisty
Mám rozepsaných tolik básniček
nosím je po kapsách a po paměti
jestli je stihnu dopsat
přečtou si je moje děti ?
Večer je klepu
dvěma prsty do hárdisku
digitální vyznání
ve virtuálním písku
Neznámí známí
zahloubaní v internetu
možná zrovna teď
dekódují tuhle větu
Ozvěny jejich srdcí
pulsují pomalu sítí
poezie je cesta mezi námi
nad kterou slunce i měsíc svítí
Komentáře (5)
Komentujících (5)