Odpusť mi
Padá můj stín
Zpovídám se ze svých hříchů
Života bez lítostí
Spravedlivě osudem trestaná
Hlásí mi v rádiu ta dívka,
pro kterou život je bezcenný
snaží se vrátit čas
snaží probudit se zas
Až teď to z tvých očí poznávám
Moje zlomyslné hrátky
Svou vinu bez ostychu přiznávám
Odpusť chci to vrátit zpátky
Změnil jsi mne
Změnil jsi mou falešnost
Prohledl jsi mě
Prohlédl jsi mě až na kost
Prosím odpusť
Stojím zde v pozoru,
Tak jako mé objeti kdysi
Hledám vykoupení
Přečteno 312x
Tipy 3
Poslední tipující: jedam, labuť
Komentáře (0)