Dobrodružství
Anotace: Pravda...představy...???......JÁ......???
Vyplula myšlenka
napsaná na cáru
malého papíru
na vlně rozlitého mléka.
Vyplula do světa
-tak se přeci o ní
všichni rázem dozví!-
Ta malá popleta!
Kuchyň přec není svět.
A ikdyby byla
ty jsi tak malinká,
že by ses v něm ihned utopila.
Vybledla myšlenka
napsaná na cáru
malého papíru.
Vybledla od rozlitého mléka...
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: Quigleika
Komentáře (1)
Komentujících (1)