nic tu není
Anotace: jestli je to pravda
Kromě nás nic tady není
ani kameny,písek ani hlina
žádné mraky
dešť ani sníh
vítr ve větvích
lidé ani města
jen naše srdce tlukoucí
když zpívají píseň jak dva slavici
jsou tu naše oči
ruce co hladějí
ústa co líbají
ústa co zradí
usta co nic neprozradí
a kromě nás
NIC NENÍ
NENÍ
Přečteno 334x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, kikis, jita.1965, Psavec, zlomeny srdce, Kars, lucajda89, Mbonita, Tacca, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)